Onze Services

Wat kunnen wij voor uw onderneming betekenen

Onze succesformule

Data-Driven Digitale Marketing

Digitale Versnellers heeft door de tijd heen een werkende digitale strategie ontwikkeld, de strategie is volledig gebaseerd op data inzichten, dit maakt onze digitale strategie ook zo uniek.

Facebook Ads

Wij zetten winstgevende advertenties op. Vervolgens monitoren wij deze en schalen we de meest winstgevende op. ​

Google Ads

Google werkt via Pay Per Click, wij zetten campagnes op om een zo laag mogelijke PPC te krijgen en ook veel conversies te genereren. ​

Sales en lead Funnels

Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van funnels die leads en sales genereren. De focus bij de ontwikkeling ligt op customer experience, uiterlijk en natuurlijk conversie​

Digitale Strategie

Na meerdere bedrijven in meerdere branches gegroeid te hebben, is er voor bijna elke branche een werkende digitale strategie opgesteld.​

Webshop Development

Wij ontwikkelen geautomatiseerde en responsive webshops via Shopify. Het platform dat de grootste merken ter wereld gebruiken. ​

SEO

Dankzij jarenlange ervaring is er veel kennis opgedaan over wat digitaal werkt en wat niet. Vervolgens geven wij advies op basis hiervan.​

Direct Resultaat

Conversies verhogen

Het doel van elke marketing campagne is op de lange of korte termijn groei te behalen. Hier ligt dan ook de focus van onze digitale strategie, het overgrote deel van de campagnes die wij uitvoeren is direct gericht op het verhogen van het aantal conversies.

Klantenkring snel vergroten

Lead Generation

Elke samenwerking vergt een andere werkwijze, zo ligt de focus bij een aantal campagnes  vooral op lead generation. Bij lead generation worden er advertenties opgesteld en funnels ontwikkeld, om het maximale aantal leads te kunnen genereren.

Online is de toekomst

E-Commerce

Een andere kernactiviteit binnen Digitale Versnellers is E-commerce. Naast dat wij een aantal eigen succesvolle webshops hebben opgericht, helpen wij ook andere ondernemers met het opzetten, groeien of verkopen van hun e-commerce stores.

Wij denken het antwoord op uw vragen te hebben

Vraag maar raak

Onze expertise ligt bij digitale marketing in het algemeen. Wel zijn we langer bezig met het adverteren op Facebook en Instagram, maar inmiddels zijn we net zo goed in Google Ads en SEO.

SEO verbeteren is een complexe operatie, wel zijn er een aantal mogelijkheden om direct uw SEO zelf te verbeteren. Zo werkt meer nuttige content positief voor uw positie op Google. Een mogelijkheid is dus bijvoorbeeld om te beginnen met het schrijven en plaatsen van blogs op uw website.

Dit is geen vereiste, maar wij raden het wel aan. Elk platform extra waarop uw onderneming te vinden is, zorgt alleen maar voor meer trust en meer naamsbekendheid. Dus ja, wij raden het wel aan om aanwezig te zijn op elk social media platform.

Het voordeel van digitale marketing en onze strategie is dat er vrijwel direct een positief resultaat zichtbaar zal zijn. Dit omdat wij een werkende strategie hebben ontwikkeld gedurende onze bedrijfsactiviteiten.

Het werkt ongetwijfeld nog wel een beetje, maar er zitten wat nadelen aan. Ten eerste zal, omdat er niet precies te targeten valt, veel geld verspeeld worden door het bereiken van mensen die totaal niet onder uw doelgroep vallen. Ten tweede is niet te monitoren welke klanten door welke ‘ouderwetse’ marketingkanalen komen. Dit is bij digitale marketing allebei wel mogelijk, er is precies te targeten en je kan direct zien welke klant door welke marketing u heeft bereikt.

U kunt wel het een en ander zelf, dat stimuleren wij juist ook. Het probleem is dat het echt goed leren beheersen van digitale marketing erg veel tijd kost. Wij zijn al jaren bezig en leren nog steeds dagelijks. Het probleem is dus als u het helemaal zelf gaat doen, er een grote kans bestaat dat u veel geld verspeelt.

Dat is niet zo te bepalen, voor elke klant slaan we een apart digitaal traject in, hierdoor verschillende de service fee’s enorm. Wilt u weten hoeveel onze service fee ongeveer zal zijn, is het het makkelijkst als u ons even een mailtje stuurt.

Ja, zeker. In alle samenwerkingen tot nu toe zijn zelfs alle verwachtingen overstegen. 

Wij streven naar de beste resultaten

Jij toch ook?