Wat wij doen


Advertentiebeheer

Wij zetten winstgevende advertenties op. Vervolgens monitoren wij deze en schalen we de meest winstgevende op. Zodat het maximale resultaat wordt behaald tegen de laagste kosten.

Social Media Management

Wij beheren uw social media kanalen en zorgen ervoor dat uw organisch bereik wordt vergroot.

Data Strategie

Na de data van uw webshop en andere kanalen te analyseren, stellen wij een data strategie op. Zodat er beslissingen kunnen worden gemaakt op basis van feiten.

Content Creatie

Wij creëren exclusieve content, zodat elke webshop of elk merk zich onderscheid van de concurrentie.E-Commerce is de Toekomst

25

25 miljard euro, geeft de Nederlandse consument per jaar uit aan online aankopen en dit aantal groeit jaarlijks.

20.000

Hebben wij uitgegeven aan online advertenties. Daarmee is een omzet van bijna €100K gegenereerd.


Case Study

Hoe wij de omzet van Liefdessieraad wisten te verdrievoudigen

In 2019 startte de samenwerking tussen de webshop liefdessieraad.nl en Digitale Versnellers. Binnen 3 maanden is er een enorme groei gerealiseerd. Dit hebben wij bereikt door de juiste online marketing strategie toe te passen. Wilt u weten welke strategie wij hebben toegepast, om uw onderneming ook te laten groeien? Vul dan uw gegevens in en ontvang een complete case-study!

Ontvang Case Study
Case Study

Hoe een Nederlandse webshop de Amerikaanse markt heeft veroverd

In samenwerking met de webshop BlushieBear.com is er een forse groei gerealiseerd in de VS. Dankzij de gepaste Facebook Ads strategie is er voet aan de grond gekregen op de Amerikaanse markt. Wilt u uw bedrijf ook internationaal laten groeien? Lees dan in de Case Study hoe u uw bedrijf ook wereldwijd kan laten groeien door de juiste strategieën toe te passen.

Ontvang Case Study

Laatste Blog Posts


Laten we in contact blijven! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.